Rulett Oldalak & Rulett stratégiák

Rulett Oldalak & Rulett Stratégiák 2020. A rulett az egyik legnépszerűbb kaszinó játék, ami emberek millióit csábítja el, társadalmi háttértől függetlenül. Leginkább a szórakozás és a nyerés lehetősége oly megkapó ebben a játékban. Az online kaszinókban található rulett szabályai teljes mértékben megegyeznek az igazi kaszinók rulett szabályaival. Milyen típusú Élő Rulettekkel találkozhatunk? Hogyan tegyük meg tétjeinket? Lehetséges-e nyerni? Itt megtudhatsz mindent a játékról, amit tényleg tudnod kell, mielőtt elindulnál és fogadnál.

Rulett Oldalak - Legjobb online rulett kaszinók 2020-ban

A legtöbb live casino repertoárjában megtalálható a rulett. Ezt az akciódús játékot több mint 12-en is játszhatják egyszerre. Ezt a játékot is dealer vezeti, aki egy állandóan forgásban lévő kerékből, azzal ellentétesen gurítja el a golyót. A nyerőszámot is ő nevezi meg, amikor a golyó már megállapodott az egyik számmal és színnel ellátott reteszben.

A legjobb online kaszinók tucatnyi különféle rulett asztalt biztosítanak a játékosok számára. Ezek az asztalok különböző tét limitekkel, esetenként egyéni szabályokkal rendelkezhetnek, mint például a fent említett nulla esetén fenntartott lefelezés. Rulett játék esetén választhat az online és az élő lehetőség közül. Az online rulett számítógépes algoritmuson alapszik. A játékos egyedül játszik az asztalnál és megválaszthatja melyik körben szeretne tétet feltenni. Az online kaszinók gyakran kínálnak cashback bónuszokat és izgalmas különleges ajánlatokat, amik további nyereményekhez juttatják a játékosokat. Az ingyenes online rulett demo mód pedig segít elsajátitani a játékhoz szükséges alapokat, mielőtt igazi pénzben kezdenének el játszani. Az élő ruletten a játékot egy dealer vezeti, és más játékosok is jelen vannak.

100% akár 100.000 HUF

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 60.000 HUF

60 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

Rulett Oldalak & Rulett Stratégiák - A Rulett Története

Sok rajongó nincs tisztában azzal, hogy a rulettet eredetileg nem szerencsejátéknak szánták. 1645-ben Blaise Pascal francia tudós találta fel a rulett kereket, hogy a valószínűségszámítás elméletét tanulmányozza rajta. 200 évvel később, 1842-ben Pascal rulett kerekét szerencsejátékká alakították. Louis and Francis Blanc a nulla mező hozzáadásával a kaszinó előnyére fordították az arányokat. Pár évvel később Monacóban, az első igazi kaszinóban a Blanc testvérek által kifejlesztett verzió került bemutatásra.

A rulett gyorsan vált népszerűvé, mindenféle embert lenyűgözött, művészeket, tudósokat, arisztokratákat, később pedig a munkásosztályt is. A 19. században a rulett a többi kontinensen is elterjedt, de az Egyesült Államokban kifejezetten közkedveltté vált. Az amerikai kaszinók tovább változtattak a keréken egy dupla nulla mező hozzáadásával. Mint utóbb kiderült, ez a jelentéktelennek tűnő változtatás a kaszinót helyezte előnybe a játékosokkal szemben. Ennek hatására az egy nullás európai és francia változat sokkal közkedveltebbé vált.

A HAGYOMÁNYOS RULETT JÁTÉK
Mivel a játék Franciaországból ered, a dealerek által használt alap kifejezések is franciául vannak. A hagyományőrző helyeken még most is hallható a “rien ne va plus” kifejezés, ami annyit tesz: “nincs több tét”. Ha ez idő alatt nem sikerült elhelyezni a téteket az asztalon, akkor meg kell várni a következő kört. A játék a “tegyék meg tétjeiket” felhívással indul, majd a dealer elgurítja a golyót a kerék forgásával ellentétes irányban. Amikor a golyó megállapodik az egyik, számmal ellátott mezőben, a kör véget ér. A hagyományos rulett keréken 37 szám található 0-tól 36-ig. Az európai és francia változatban 18 piros és 18 fekete szám található, valamint a zöld nulla. Lehetőség van szám csoportokra is fogadni, ami növeli a nyerési esélyt, de éppen ezért kisebb szorzók is társulnak hozzá.

Élő Rulett Más Játékosokkal

Az élő online kaszinók látogatásakor különböző rulett variációkkal találkozhatunk, felsorolásunkban megtalálhatók a leggyakoribbak:

Európai rulett – a hagyományos és legrégebbi verzió, 37 számmal, 18 piros, 18 fekete és a 0 zöld színnel.

Amerikai rulett – az amerikai szárazföldi kaszinók hozták divatba ezt a dupla nullával ellátott újított verziót, amely a háznak nagyobb hasznot biztosít.

Francia rulett – a szabályok az európai ruletthez hasonlók. Az egyik különbség, hogy a játékosok a kerék egyes területeire is fogadhatnak, a másik pedig, hogy 0 nyerőszám ellenében a külső tétek (Even Chances) felezésre kerülnek.

Mini rulett – ez egy leegyszerűsített rulett fajta mindössze 12 számmal.

Az élő kaszinók gyakran rendelkeznek extra verziókkal, mint például rulett nulla nélkül vagy több golyóval. Egyes online kaszinókban ingyen gurításra is van lehetőség. A rulett, mint az egyik legrégebbi játék, kiemelt helyet foglal el az élő kaszinók világában. Érdemes megjegyezni, hogy az európai rulett kitalálója Monacóban nyitotta meg az első kaszinót.

Hogyan Alakították Ki A Rulett Kereket?

Sok, online rulettet választó játékos fogad egyszerű tétekre, mint a szín (piros vagy fekete), páros-páratlan, kis és nagy számok. A rulett kerék kialakítása majdnem 50%-os nyerési esélyt biztosít. A számok sorrendje a keréken: 0, 32, 15, 19, 4, 21, 2, 25, 17, 34, 6, 27, 13, 36, 11, 30, 8, 23, 10, 5, 24, 16, 33, 1, 20, 14, 31, 9, 22, 18, 29, 7, 28, 12, 35, 3 és 26.

Ha színre, páros-páratlanra vagy kis-nagy számokra fogad, az izgalmat az adja, hogy a számok felével nyerhet, ha a nullát nem vesszük figyelembe, mert az minimálisan ront ezen az átlagon. A francia ruletten lehetősége van tétkérésre is, ami azt jelenti, hogy a kerék egyes szakaszaira is fogadhat, mint például a nullához legközelebb eső számok (Nassa) vagy az öt számos szomszéd tét (egy választott szám és annak a két szomszédos száma) vagy az úgynevezett tier. Ezek a tétek csak hagyományos kaszinókban elérhetőek. Sok játékos azért választja ezeket a lehetőségeket, mert úgy tartják, több esélyük van a nyerésre, ha a tét egy nagyobb területet takar le. Tulajdonképpen a tétkéréssel 5, 7, 8, 12, és 17 szám fedhető le. Azonban nem árt észben tartani, hogy a rulett, mint olyan, teljesen véletlenszerű, és minden egyes tétnek különféle nyerési valószínűsége van.

Online Rulett Asztal – Hogy Tegyen Tétet?

Ha valódi pénzben szeretne játszani a ruletten, először érdemes megtudni milyen tétrakási lehetőségek állnak rendelkezésére. A nulla alatt a számok három oszlopban helyezkednek el, egy oszlop 12 számot foglal magában. Az oszlopokra merőlegesen egyéb külső tétek találhatók, úgy mint a tucatok , kis-nagy számok, páros-páratlan és piros-fekete. A francia ruletten ezek alatt a tétkéréshez tartozó mező helyezkedik el. Itt találja a listát az összes online ruletten előforduló tét lehetőségről:

Egyszerű tétek:

Piros/fekete – Választhatja a piros vagy fekete számokat, a kifizetés pedig 1:1-hez.
Páros/páratlan – Fogadhat a páros vagy a páratlan számokra, a kifizetés 1:1-hez..
Kis/nagy számok – Rakhat tétet a számokra 1-18-ig vagy 19-36-ig, a kifizetés ebben az esetben is 1:1-hez..
Ezeket a tét lehetőségeket az asztal külső balkezes részén láthatja, ezek közül bármelyiket is választja, azzal a számok felét fogja lefedni.

Összetett tétek:

Tucatok – Három tucat közül választhat; számok 1-12-ig, 13-24-ig és 25-36-ig. A kifizetés 2:1-hez.
Oszlopok – Három oszlop közül választhat, mindegyikben 12 szám található. A kifizetés itt is 2:1-hez.
Sixline – Ha zsetonjait a két sorban fekvő három számot elválasztó vonal végére helyezi, akkor ezzel hat számot tud lefedni, a kifizetés pedig 5:1-hez lesz.
Első négy/öt – Az európai változatban fogadhat az első négy számra: 0, 1, 2, 3, az amerikai verzió esetében pedig: 0, 00, 1, 2 és 3-ra. A nyereség 8:1-hez az előbbi esetében és 6:1-hez az utóbbinál.
Corner (négy szám) – Amikor a zsetonjait a választott négy számot összekötő pontra helyezi, például 1, 2, 4 és 5. A nyeremény 8:1-hez.
Street (három szám) – Megjátszhat három számot is, ha az egy sorban lévő számok végére helyezi a tétjét, például 7, 8, 9. A kifizetés pedig 11:1-hez.
Split (két szám) – Ha két számra szeretne fogadni, csak helyezze tétjét a két számot elválasztó vonalra, mint például 8 és 11 vagy 8 és 9. A kifizetés 17:1-hez.
Straight-up (egy szám) – Egy szám esetében csak helyezze tétjét a választott számra, nyerés esetén a legmagasabb szorzóval lesz gazdagabb, azaz 35:1-hez kifizetéssel.
A ruletten rendkívül fontos a tét lehetőségek ismerete. Ne feledje, hogy az online kaszinókban, például az MELBET-nél, ingyenes próbajáték áll a rendelkezésére. A demo mód lehetővé teszi az alapok elsajátítását virtuális zsetonok segítségével, valamint segít tapasztalatot szerezni, mielőtt valódi pénzben kezdene játszani.

Játssz élőben a legjobb kaszinó játékokkal az Unibeten!

Élő rulett az Unibet kínálatában
Egyszerűsége és stílusossága miatt a rulett egyike a legnépszerűbb kaszinó játékoknak. Az élő rulett asztal mellett a játékos fogadhat számokra, egyszerre több számra, színre, de akár a páros vagy páratlan számokra is. A tétek megtétele után a krupié megpörgeti a rulett asztal kerekét, miközben a kerék forgásával ellentétes irányba elindítja a golyót a kerék szélén. Amelyik számon a golyó megáll, az lesz a nyertes. A nyeremények kifizetése a fogadás összetettségétől és az esetlegesen felhalmozódó tétektől is függ.

BÓNUSZ: 60.000 HUF + 60 ingyenes pörgetés

Élő kaszinók Játékok
Rulett Stratégia

Ez egy gyakran feltett kérdés a játékosok körében. Különböző progresszív játéktervekkel találkozhatunk, még matematikusok is próbáltak nyerő stratégiát kifejleszteni, de mégsincs olyan lehetőség, ami garantálná a nyerést. A legnépszerűbb stratégia a Martingale stratégia, ami hagyományos progresszión alapszik. Azaz minden egyes vesztes kör után a tétet emelni kell, nyerés esetén pedig visszaállni a kezdő összegre.

Az egyszerű tétek választása, mint a piros-fekete, is gyakran alkalmazott stratégia, sokan kivárják az emelést, amíg nem látnak több ugyanolyan színt egymás után, vagy több páratlant, csak pár példát említve.

Mindamellett a Martingale stratégia a ruletten kockázatos is lehet, főleg ha az asztal tét beállítása pontosan meghatározott. Ebben az esetben a játékos majd elér egy pontot, ahol már nem tudja a tétjét tovább emelni, ezenkívül az is előfordulhat, hogy a tét emelés túl gyorsan történik, így érdemes odafigyelni a pénzükre. Szerencsére az ingyenes online demo ruletten lehetősége van kipróbálni ezt a stratégiát, hogy el tudja dönteni, megéri-e a kockázatot.

Egy másik nagyon népszerű, megfontolandó stratégia a Fibonacci számsor alapú játékmód. Ez is egy progresszív rendszer, de ebben az esetben az arányok és a tét emelése is lassabban történik; az ado.

A RULETT STRATÉGIÁK EREDMÉNYESEK?
Sok játékos keresi a hatásos nyerési technikát a ruletten, de mint tudjuk, nem létezik olyan kaszinó játék, amely kockázatmentes volna, a rulett pedig mind között az egyik legvéletlenszerűbb. A valószínűség számításra specializálódott matematikusok is állítják, hogy nincs olyan stratégia, ami garantálni tudná a nyerést. Minden egyes kör független az előtte lévőtől.

Ez azt jelenti, hogy nem számíthat nyerésre? Az eredmények lehetnek kedvezők, az is lehet, hogy megüti a főnyereményt, de vesztésre is kerülhet sor. Ha ezt képes elfogadni, több szórakozásban részesül majd, és az eredményeit is kielégítőbbnek fogja találni.

NYERHET-E A RULETTEN?
Egy másik népszerű kérdés, hogy lehet-e nyerni a ruletten. Az, hogy nyerünk-e vagy veszítünk, függ a tét fajtájától és a feltett pénzösszegtől is. Tegyük fel, hogy tíz zsetont helyez el az asztalon, és nézzük meg, hogy milyen lehetséges nyereményekhez juthat:

Páros/páratlan – 10 zseton
Piros/fekete – 10 zseton
Kis/nagy számok – 10 zseton
Tucatok – 20 zseton
Oszlopok – 20 zseton
Sixline – 50 zseton
Five numbers – 60 zseton
Corner – 80 zseton
Street – 110 zseton
Split – 170 zseton
Straight-up – 350 zseton

Ez teljes mértékben az asztal fajtájától függ, mivel minden asztalnak egyedi szabályai lehetnek. Az online rulettnek sok fajtája van és ezért a nyeremények lényegesen különbözhetnek egymástól. Sok kaszinó, mint ahogy az UNIBET is, ajánl kiegészítő bónuszokat, hogy több nyereményhez juthassanak játékosaik.

Rulett Konkluzió

A Rulett Mindenki Számára Megfelelő Választás? Az online rulett az egyik legnépszerűbb játék a kaszinókban. Számtalan válfaja létezik és sokféle bónusz és különleges ajánlat társul hozzá. Habár az eredmény szempontjából sokkal inkább a véletlenen alapszik, mint a többi játék, mégis rengeteg játékos választja a rulettet az élő kaszinókban. Ha inkább a tiszta szerencsén alapuló játékokat kedveli, akkor a rulett tökéletes választás az Ön számára. De ha jobban kedveli a stratégiai és ügyességi játékokat, akkor a blackjack vagy a póker megfelelőbb választás lehet.

Rulett Oldalak GYIK

Melyik a legnépszerűbb rulett fajta?

A francia rulett roppant népszerű, mert a többi rulettel ellentétben csak egy nulla mezőt tartalmaz, ami azt is jelenti, hogy nulla nyerőszám esetén csak a tétje felét veszíti el, míg más ruletteken a teljes tét veszít, valamint a rulett kerék egyes részeire is lehet fogadni.

Hogy játsszon rulettet online kaszinóban?

Regisztráljon fel az egyik kaszinó oldalára, mint amilyen az LV BET is, fizessen be és már választhat is az asztali játékok vagy pedig az élő kaszinó részleg közül. Ezek után válasszon ki egy rulett fajtát az Ön számára megfelelő tét beállítással. Miután elfoglalta a helyét, már kezdhet is játszani virtuális zsetonjainak tablóra való elhelyezésével.

Melyik a legjobb rulett stratégia?

A választott rulett stratégia a játékos főbb igényeitől és kedvelt tétjeitől függ, valamint az anyagi befektetéstől. Ne feledje azonban, hogy a rulett tisztán szerencsejáték, nincs olyan létező stratégia ami garantálni tudná a sikert.

Milyen előnyökhöz juthat az ingyenes online rulett által?

Ha még mindig kezdő a kaszinó játékok világában, akkor az ingyenes online rulett a tökéletes választás a játék és az ahhoz kapcsolódó szabályok megértésére, mielőtt valódi pénzben kezdene el játszani. A demo verzióban korlátlan mennyiségű zsetont kap, amivel értékes tapasztalathoz juthat.