Gonzo's Quest nyerőgépes játék - Kaszinó játékok Ingyen

CÍMKÉK: freespins, lavina, Scatter szimbólumok

Gonzo's Quest Üdvözlő Bónusz 100% akár 150.000 HUF + 200 ingyen pörgetés

Gonzo’s Quest nyerőgépes játék

Az 5 tárcsás, 20 payline vonalas Gonzo’s Quest nyerőgépes játékkal a Gonzalo Pizarro kalandos utazásán vehetünk részt, amelyben a híres konkvisztádor a mesés kincseket rejtő város, Eldorádó után kutat. A nyerőgépes játék fantasztikus animációkkal, zenével és hanghatásokkal rendelkezik. A játék “Lavina” funkcióval is meg van spékelve, aminek köszönhetően a szorzók értéke is megnő, így ha szerencsénk van hatalmas összegű pénznyeremények üthetik a markunkat.

Játékmenet
Ha sikeresen megbarátoztunk a nyerőgépes játék kezelőfelületén megtalálható 4 fő gombbal, akkor nagyon könnyen játszhatunk a nyerőgéppel. A játékot a középen megtalálható nagy kerek zöld gombbal indíthatjuk el. A tétek szintjét (1-5 között) a “Bet Level” gombbal állíthatjuk be, az érmék értéke a “Coin Value” gomb segítségével szabható meg (0.01-2). A “Max Bet” gomb használatával a játék maximális pörgetésenkénti tétjével játszhatunk. A nyerőgép vad szimbóluma a más motívumok helyettesítésre szolgál a játékban.

Speciális Funkciók

Free Fall Funkció
Minden 3 Free Fall motívumot tartalmazó kombináció 10 Free Fall-t aktivál. A Free Fall szimbólumoknak sorban kell lenniük balról-jobbra haladva. További Free Fall körök szerezhetők meg (ilyen szimbólumok kipörgetésével) a Free Fall menetek során.

Avalanche Funkció
Az nyerőgép egyedi kiegészítője az Avalache funkció. Amikor a játékos kipörget egy nyerő kombinációt, akkor az abban található szimbólum eltűnnek (“elporladnak”) és helyükre új szimbólumok esnek le felülről és így egy új kombinációt hoznak létre, a már meglévő szimbólumokkal. Ez a folyamat egészen addig folytatódik, amíg a játékos nyerésben van. Az avalanche során az eredeti nyereményünk 15x-ösét is megkaphatjuk, attól függően, hogy hány nyertes kört könyvelhettünk el az éppen adott fordulóban. Egy körben mind új avalache megnöveli a nyeremény szorzót is (1X, 2X, 3X, 5X).

A játékos általános nyeresége (RTP) a Gonzo’s Quest-ben 96%, ami egy szokványos értéknek számít a video slot játékok viszonylatában. Noha a Progresszív Jackpot hiánya nyilvánvalóan hátránynak könyvelhető el, a Lavina Funkció lenyűgöző játékelem, a Lavina Nyerőszorzó pedig megnöveli a valószínűségét a nagyértékű kombinációk kipörgetésének és ezáltal a busás kifizetéseknek. Várhatóan egyre több Gonzo’s Quest típusú slot játék fog megjelenni a jövőben.

Játssz a Gonzos Quest nyerőgéppel a következő kaszinóknál