Fizetési módok az online kaszinó

Fizetési módok az online kaszinó. Amennyiben szeretnél belépni az online gambling világába, minden bizonnyal szeretnél többet tudni arról, hogyan tegyél be pénzt, illetve hogyan vegyél ki , és hogy melyik a legjobb fizetési módszer. Erről fogunk részletesen beszélni a mai cikkben!

Kaszinó pénzletevés: milyen opcióim vannak

Manapság az online kaszinók azért harcolnak, hogy minél széleskörűbb fizetési módokat kínáljanak, melyek megkönnyítsék a regisztrálást a játékosok számára. Ebből az okból kifolyólag, a hagyományos fizetési módok mellett megjelentek az alternatív fizetési módok, melyek biztonságos szolgáltatásokat nyújtanak a számla feltöltését illetően. 

Olyan megoldások is megjelentek, mint a Paysafecard, ami olyanoknak szól akiknek nincs hitelkártyájuk vagy bankszámlájuk. Az ilyen szolgáltatások által magyon könnyen feltöltheted a játékos számládat csak egy PIN által, melyet ehy kereskedőtől tudsz megvásárolni. 

Tegyünk egy pillantást a legnépszerűbb kaszinói fizetési módokra:

 

Fizetési módok- Hitelkártya

Kétségkívül a leggyakrabban használt fizetési mód. Az emberek többsége rendelkezik egy fizetési kártyával vagy egy hitelkártyával. Az online vásárlásokat nagyon hamar el lehet intézni egy ilyen kártyával, ugyanígy műkődik az online kaszinók esetében is. 

Minden kaszinó elfogadja a hitelkártyás vagy debitkártyás fizetést. A letevés folyamata nagyon egyszerű, ugyanúgy mint az online vásárlások esetében, be kell vezetni pár adatot a kártyáról. 

Annak függvényében, hogy melyik kaszinónál regisztráltál, lépj a „Betét” fülre és válaszd ki a hitelkártya / debitkártya fizetési módot. Át leszel irányítva egy másik oldalra, ahol néhány adatok fognak kérni tőled. Ezek általában a következők szoktak lenni: név (ahogy a kártyán megjelenik), személyi azonossági szám és a CVV vagy a kártya hátoldalán szereplő 3 számú kód. 

Az esetek többségében, a kártyával történő fizetés azonnali és a pénz azonnal felkerül a játékos számládra.

Fizetési módok- Banki átutalás

Az esetek többségében banki átutalással is fizethetsz. A HomeBanking aplikációk által nagyon könnyű utalni, kevesebb mint 2 perc alatt utalhatsz. 

Amennyiben nincs a bankszámládhoz tartozó kártyád vagy nem akarod használni a kaszinóba való betéthez, az utalás jó opció lehet. Menj a „Betétek” fülecske alá és válaszd ki a Banki átutalás opciót. 

Megkapod az információkat, melyekre szükséged lesz az utalás során, mint a kaszinó IBAN kódja, a SWIFT kód, helység neve, és egy referencia szám. A referencia szám nagyon fontos, ne felejtsd el a „Fizetési részletek” –be belefoglalni, íly módon a kaszinó könnyen fog tudni azonosítani, és feltölteni a számládat, miután az utalás megtörtént. 

Az egyetlen kis hátránya a banki utalásnak a várakozási idő lehet. Míg a kártyával való fizetés során a tranzakció azonalli, az utalások esetében több munkanapba is beletelhet míg ez megtörténik. Ezek ellenére, ez az egyik legbiztosabb fizetési módszer, előnye pedig,  hogy a minimális és maximális limitek előnyösek, egyes esetekben akár korlátlanok.

Pénz betevés a Neteller által

Újabban az elektrónikus pénztárcák egyre nagyobb népszerűségre tettek szert országunkban is a külföldi siker után. Egyáltalán nem furcsa a Netteler-t látni a fizetési módok között. 

A Neteller-nél különálló számlát kell nyitanod a www.neteller.com oldalra kattintva, ezt a számlát pedig különböző fizetési módok által töltheted fel , mint a kártyafizetés, banki átutalás, vagy használhatod az olyan betét automatákat is, mint az iDEAL, giropay vagy DineroMail.  Ezenkívül, akár Bitcoin-al is feltöltheted! 

Miután megnyitottad a Neteller számládat, a felsorolt fizetési módok által betétet tehetsz le a kaszinóba ahol játszasz. A legtöbb esetben , miután kiválasztottad a Neteller-t és beírtad a betenni kívánt összeget, a cég oldalára leszel átirányítva, ahol be kell jelentkezned és meg kell erősítened a tranzakciót. 

Sok játékos által kedvelt nagyon biztonságos online fizetési mód. Neteller olyan mint egy közvetítő közted és a kaszinó között, aki vigyáz arra, hogy a tranzakció helyesen történjen meg. Sok kaszinó fogadja el a Netteler-en keresztül történő fizetést, mivel nagyon népszerű rendszer.

Skrill

A Skrill egy másik elektrónikus pénztárca, olyan mint a Neteller, melyet sok magyar kedvel és egyre több kaszinó elfogad mint fizetési módot. A cég megbízható, gyors és minőségi szolgáltatásokat ajánl. 

A Netteler-hez hasonlóan, ha szeretnéd a Skrill-t használni, előbb számlát kell nyitanod a www.skrill.com oldalon, melyet aztán feltöltesz kaszinó pénzzel. Rendelkezésedre állnak a hagyományos befizetési módok, kártyafizetés, utalás, de Paysafecard, postai befizető vagy  akár csekk is. 

A betételi folyamat hasonló a Netelleréhez.  Miután kiválasztottad a Skrill-t a fizetési módok listájából, be kell írnod a betenni kívánt összeget és az email címedet, eztután pedig a Skrill oldalára leszel átirányítva, ahol be kell jelentkezned, hogy megerősítsd a fizetést. 

Az átutalás az elektrónikus pénztárcák esetében legtöbbször azonnali, így könnyedén fogsz tudni betenni, illetve felvenni pénzt ezek segítségével. 

Sok olyan online kaszinót fogsz találni, melyek elfogadják a Skrill-t mint fizetési módot, ami sok játékos kedvenc fizetési módja is egyben.

Paysafecard

Ahogy az előbb is említettem, ez talán a legjobb módszer mely által kaszinó fizetéseket végezhetsz abban az esetben ha nincs egy bankszámlád. Paysafecard egy nagyon gyors és hatérkony, könnyen használható szolgáltatás. 

Először vásárolnod kell egy PIN-t a Paysafecard kereskedők egyikétől (a teljes listát itt találod: https://www.paysafecard.com/hu-hu/vasarlasa/). Ezeknek a PIN-eknek különböző értékük van, 10 és 100 Euró között. Ezután nyiss egy számlát a www.paysafecard.com oldalon és töltsd fel a PIN-eket a számládra. 

Egyszerre több PIN-el is fizethetsz, amennyiben egy nagyobb összegre van szükséged, és ugyanakkor egy PIN értékének csak egy részét is felhasználhatod ( például ha vásároltál egy 100 Eur értékű PIN-t, de csak 50-et szeretnél betenni, ezt könnyen megteheted, és a másik 50-et felhasználod máskor). 

Válaszd ki a Paysafecard  fizetési módot amennyiben ez elérhető, és miután beírod az összeget, melyet be szeretnél tenni, a Paysafecard oldalára leszel átirányítva, ahol be kell jelentkezned, hogy megerősítsd a fizetést. A tranzakció legtöbb esetben azonnali. Egyszerű és gyors, és nincs szükség bakszámlára vagy kártyára.

Trustly

A Trustly egy másik online fizetési szolgáltatás, mely gyors és biztonságos banki átutalásokat és online kifizetéseket biztosít. Ingyenes szolgáltatás, mely 29 európai országban jelen van, köztük Romániában is. 

A Trustly egyik sajátossága a műkődési módja. Be tudsz jelentkezni a Trustly-ba a bankszámládból ugyanazokat az adatokat felhasználva mint a bankod internetes oldalán és azonnal kifizetéseket tudsz végezni a számládból. 

Ez egy nagyon biztonságos fizetési mód. Gyakorlatilag úgy műkődik mint egy közvetítő közted, a bank és a kaszinó között. A Trustly-t használó kaszinók listája egyre nő, és olyan neveket foglal magába mint az UniBet, 7StarsPartners, Winmasters és egyebek. 

A betevés folyamata a Trustly-n keresztül intuitív. Miután kiválasztod a fizetési módok közül, beírod a betenni kívánt összeget, kiválasztod a bankot és beírod az Internet Banking felhasználói adataidat és jelszavadat. Ezután a Trustly-n keresztül közvetlen utalhatsz a számládról.

MoneyGram

Egyes online kaszinók ezt a fizetési módot is felkínálják.  Legfőbb előnye, hogy könnyen, készpénzzel lehet fizetni a MoneyGram irodák egyikében, Magyarország területén. A teljes listát itt találod: http://moneygram.co.hu/locator 

Ez egy nagyon jó megoldás azoknak, akiknek nincs bankszámlájuk, mint a Paysafecard. Tehát, ha a kaszinó, ahol játszasz, felajánlja ezt a fizetési módot, könnyen feltöltheted a számládat ha nem szeretnéd használni a kártyádat!

Tegyél be pénzt az ügynökségnél

Egyes online kaszinók esetében lehetőséged van a játékos számládat a kaszinó ügynökségéből is feltölteni. Az Unibet-nél csinálhatsz egy Cash Card-ot, amit az ügynökségeknél is fel tudsz tölteni. 

Energy egy másik kaszinó, ahol közvetlen egy ügynökségből is feltöltheted a számládat, az úgynevezett CASHPOINT fizetési mód által.

Fizetési módok a kaszinói pénzfelvételkor

Természetesen a pénzfelvételi módok kaszinókként változnak, de a legtöbb esetben ugyanazok mint pénzbetevéskor. Paysafecard által például nem fogsz tudni pénzt felvenni, mivel azzal csak betenni lehet.

Egy szabály, mely az online kaszinók többségénél érvényes, az az, hogy ugyanazzal a módszerrel amivel befizettél, fel is veheted a pénzt. Tehát ha egy bizonyos módszerrel szeretnél pénzt felvenni, előbb be is kell tenned azzal.

Lásd a legújabb online kaszinók játékainak ajánlatát! Annak függvényében, hogy melyik kaszinónál regisztráltál, a pénzfelvételi kérelem folyamata eltérhet, de a legtöbb esetben be kell lépned a felhasználódba, majd egy olyan fül alatt mint a Kassza vagy Mérleg, illetve kell legyen egy olyan opció is, hogy Pénzfelvétel. Ki fog kelleni válaszd a kedvenc fizetési módodat és beírd a felvenni kívánt összeget. A kérésedet a kaszinó csapata ellenőrizni fogja, majd ha jóváhagyta, még eltelhet pár nap míg a pénz a számládra kerül, annak függvényében, hogy milyen pénzfelvételi módot választottál.

Mint láthatod, az utóbbi időben rengeteg fizetési mód jelent meg, mindegyik különböző előnyökkel rendelkezik. Mindegyik nagyon jó módszer, és szükségleteid szerint használhatod őket. Közvetlen fizethetsz hitelkártyával vagy használhatsz olyan szolgáltatást mint a Paysafecard ha nincs bankszámlád, vagy miért ne, akár utalhatsz is a Trustly-n keresztül. A választás a te kezedben van, és végeredményben mindegyik egyformán jól műkődik.