Dazzle Me Nyerőgépes Játék - Kaszinó Játékok Ingyen

CÍMKÉK: freespins, Ingyen pörgetések

Dazzle Me Üdvözlő Bónusz 100% akár 150.000 HUF + 200 ingyen pörgetés

Dazzle me video slot bevezetés

A NetEnt Dazzle Me nevű nyerőgépe ismét egy eredeti kaszinó játék az orkok szokatlan (aszimmetrikus) elrendezésével, egy izgalmas Dazzling Wild Reels-szel és egy Linked Reels-szel a játék Free Spins módjában.

Kifizetési arány: A Dazzle Me video slot kifizetéseinek elméleti aránya 96,90%
A kaszinó játék típusa: nyerőgép / video slot
Video Slot felépítése: 5 különálló tárcsa, 3-5 sorral és 76 nyerővonallal
Játéklehetőségek: Dazzling Wild Reels, Free Spins, Linked Reels

Dazzle me nyerőgép játék tutorial

A Dazzle Me video slot 5 különálló tárcsával, 2 tárcsa 3 sorral, 2 tárcsa 4 sorral és 1 tárcsa 5 sorral és 20 rögzített nyerővonallal rendelkezik. Mind a fogadási szint, mind az érme értéke játék körönként beállítható, konkrétan 1-től 10-ig és 0,01-től 1,00-ig. A győztes kombinációkat azonos szimbólumok alkotják a nyerő vonalon és a szomszédos tárcsákon a legtávolabbitól balról jobbra. A Dazzle Me különleges játékjellemzőiként a Dazzle Wild Reels funkciót tartalmazza a fő játék és a Linked Reels funkciót a Free Spins mód.

A dazzling wild reels jellemzőI

Csak a fő játék során véletlenszerűen aktiválható az úgynevezett Dazzling Wild Reels funkció, ami azt jelenti, hogy a Wild szimbólumok “overlay” jelennek meg, amely egy teljes tárcsát lefed. Ezek a wild szimbólumok (hatalmas gyémántként ábrázolva) helyettesítik az összes többi szimbólumot (kivéve a Free Spins szimbólumokat), így létrehozva a legmagasabb fizető nyerő kombinációkat. Egy és ugyanazon játék körben, mind a 5 tárcsán egyidejűleg jelenhetnek meg wild szimbólumok a Dazzling Wild Reels funkciónak köszönhetően.

Free Spins

A Dazzle Me video-slot Free Spins módját 3 vagy több ingyenes pörgetés szimbólum aktiválja a fő játékban is és ugyanazon játék kör keretein belül is. Ha 3 ingyenes pörgetés szimbólum látható 8 ingyenes pörgetést kapsz, ha 4 ingyenes pörgetés szimbólum, akkor 12 ingyen pörgetést és, ha 5 ingyenes pörgetés szimbólumot jelenítenek meg a tárcsákon, a játékos 16 ingyenes pörgetést kap.

Az Free Spins módban nem nyerhetünk új ingyenes pörgetést, és nem jelenik meg wild szimbólum sem. Az ingyenes pörgetések játék rouondjait mindig ugyanazon a tét szinten játsszák, és ugyanazt az érmeértéket használják, mint amivel a játékkörben játszott, amely aktiválta a Free Spins módú játékot.

A linked reels funkció

Ha a Free Spins mód aktiválva van, mielőtt minden ingyenes pörgetéses játékot legalább 2, az 1-től 4-ig szereplő tárcsához “kapcsolódik”. Ez azt jelenti, hogy a 2-es tárcsa az 1-es tárcsa ugyanolyan másolatává válik, vagy a 4-es tárcsát “szinkronizálja” a harmadik tárcsával. Az is lehetséges, hogy mind az 1., mind a 2., valamint a 3. és a 4. tárcsák ugyanabban az ingyenes pörgetésben kerülnek kapcsolatba. A Linked Reels funkció csak a Free Spins módban fog működni.

Dazzle me video slot fogadási limitjei

A Dazzle Me video slot 1-től 10-ig (20 érme / szint) fogadási limitet, 76 rögzített nyerő vonalat és 7 különböző érme értéket tartalmaz 0,01 € -tól 1,00 € -ig.

A tét szintje határozza meg az érmék összegét, amelyet megtettél minden egyes tárcsa megforgatásnál. Az érme érték meghatározza a pénzt, hogy mennyit ér egy érme. Tehát a pörgetés teljes tétjének kiszámításához egyszerűen szorozzuk meg a tétet az érme értékével.

A Dazzle Me video slotban elérhető érme értékek: € 0.01, € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20, € 0.50 és € 1.00. Ha a szintet növeled az érmék szintenkénti összegével és az érme értékével, kiszámíthatod a Dazzle Me video slot minimális és maximális fogadási arányát.

Minimális tét: tét szint 1 x 20 érme = 20 x érme értéke 0,01 € = 0,20 €
Maximális tét: tét szint 10 x 20 érme = 200 x érme értéke € 1.00 = 200 €

Fizetési táblázat / nyerési terv

A nyerőgépek célja természetesen a nyerés, és a győztes asztalok vagy a fizetős sorok pontosan elmagyarázzák a játékosnak, hogy hogyan lehet nyerni. Megmutatják, hol vannak a fizetős vonalak a játékon, és milyen szimbólumokat fog létrehozni, és mennyi lesz az egyes szimbólumok fizető értéke. A Dazzle Me-ben 76 különböző fizető vonal van, így legfeljebb 76 nyereményegyüttes lehet egyszerre. Ha egynél több jelenik meg a tárcsákon, akkor mindegyik kifizetésre kerül egyenlegeden. A “win line”-ban megjelenő 3 vagy több megfelelő szimbólum azonnali győzelmet eredményez, a szimbólumnak megfelelően.

A dazzle me nyerőgép játékbeállításai

A Dazzle Me számos olyan beállítással rendelkezik, amelyek a te igényeidhez és elvárásaidhoz igazíthatók. Keresd meg ezeket az ikonokat a játék bal alsó sarkában. Itt be- és kikapcsolhatod a hangerőt, fel- és lefelé állítva. Az automatikus lejátszást az “Auto” gombbal állíthatod be, és hagyhatod, hogy a játék automatikusan pörgessen egy bizonyos számú kör erejéig. A segítő részt szintén itt találod, kérdőjel formájában. Amikor rákattintunk, ez megnyitja a játékszabályokat, a speciális funkciók részleteit és a fizetési táblázatot. Végül a csavarkulcs ikon, amely tartalmazza:

Quick Spin; gyors lejátszási mód a játék felgyorsításához
Intro képernyő; a bevezető képernyő be- vagy kikapcsolásához
Spacebar spin; hogy a szóköz legyen a kulcsa a tárcsák megforgatásának
Game history (csak a valódi pénzes játékok esetén áll rendelkezésre)

Dazzle me video slot kézikönyv

A játék alsó részén több gomb található, amelyek maguk szabályozzák a játékot, például a tét beállítását és a tárcsák forgatását. Tudd meg, hogy mit jelölnek itt az egyes gombok:

BET: Spin tétet mutat.
LEVEL: beállítja a tét szintjét, így beállítja a tétet.
AUTOPLAY: megnyitja az automatikus lejátszás funkciót, így kiválaszthatja a pörgetések mennyiségét.
Középső gomb: a középső gomb elindít egy pörgetést az aktuális céllal.
MAX BET: a legmagasabb tét szinten kezdődik egy játékkör a beállított érme értékével.
COIN VALUE: beállítja az érme értékét, beállítja a tétet.
ÉRMÉK: a rendelkezésre álló készpénz összegét mutatják.

Játssz a Dazzle Me nyerőgéppel a következő kaszinóknál

Kapcsolódó Nyerőgépek

Book of Ra

Novomatic

Online Kaszinó, Ingyenes játékok

Book of Dead

Play’n Go

Ingyenes játékok

Champions of Rome

Yggdrasil