CASINIA Kaszinó Bónusz & Ismertető

100% AKÁR 150.000 HUF +
200 ingyen pörgetés

Exkluzív üdvözlő bónusz csak a honlapunk látogatói számára>>>Sportfogadás Bonusz 120% akár 50.000H

Casinia Kaszinó Bemutató

A Caisnia online kaszinó egy cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group tulajdonában van. A Casinia Bet sportfogadás oldala a neten fellelhető információk alapján csupán 2017 óta üzemel. De meglepő módon, még ez a minimális időtartam is elegendő volt az operátor számára ahhoz, hogy jókora felhasználói bázist építsen ki magának. Csatlakozzon a CasiniaBet még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Csak óvatosan! Ezt a bónuszt sehol nem fogja megtalálni: 100% 150 000 forintig az első befizetésnél.

Casinia Kaszinó Szoftver & Játékok

A video slotok nem az egyetlen módja a szórakozásnak a Casinia kaszinóban, de ők a szórakozás legfontosabb eszközei. Ha nem voltál már régóta megszállottja a nyerőgépeknek, mielőtt regisztráltál volna, utána biztosan az leszel, mert annyi epikus játék közül lehet választani, legyen az a Fairytale Legends, Hansel & Gretel vagy a Double Dragons, Jurassic Giants, 2 Million B.C., Tycoons, Boomanji, Pirate 2, Rambo, Tarzan, Terminator and Jackpot Rango.

Casinia Kaszinó Promóciók

Üdvözlő bónusz: 100% + 200 ingyen pörgetés
A már jól bevált 100%-os üdvözlő bónusz nem hiányozhat a Casinia repertoárjából sem. Ennek maximuma egészen 150 000 HUF-ig szárnyal, vagyis legfeljebb ekkora mértékben kapsz jóváírást első befizetésed után, figyelembe véve a 100%-ot. Tehát, ha 150 ezernél kevesebbet töltesz fel, akkor azt az összeget fogják még hozzátenni a befizetésedhez, de ha 200 000 HUF-ot fizetsz be, akkor “csak” 150 000 plusz jóváírást kaphatsz.

200 ingyen pörgetés – ezt a 200 pörgetést a következő 10 napban kapod meg, minden nap 20-at. Ehhez a bónuszhoz alapfeltétel a napi 30 pörgetés. A bónusz pénz felhasználásakor a pörgetések legmagasabb tétje 2000 USD lehet. Ugyanakkor tudnod kell, hogy sok játékban nem használhatod fel a bónuszpörgetéseket. Ugyanakkor azok a felhasználók, akik első befizetésre Neteller-t vagy Skrill-t használtak, nem jogosultak a bónuszra. Mi több, egy sor egyéb feltételnek is eleget kell tenni ehhez a bónuszhoz, így nagyon fontos alaposan átolvasni a honlapon található tájékoztatót.

Casinia Kaszinó Regisztráció

Katt ide. Nyissa meg a bukméker kezdőlapját, és kattintson a zöld “regisztráció” gombra (a CasiniaBet bejelentkezési gomb mellett, a jobb felső sarokban).

Írja be az e-mail címét az űrlapra, a használni kívánt felhasználónevet és jelszót. Ezután jelölje be a megfelelő négyzeteket (fogadja el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket, vagy adja meg, hogy nagykorú-e). Kattintson a “Következő lépés” gombra

A CasiniaBet regisztráció második szakaszában be kell írnia személyes adatait, például név és vezetéknevét, születési időt, címet, telefonszámot stb. Be kell állítania a használni kívánt pénznemet (például HUF) és az országot (például Magyarország). Kattintson az űrlap alján található “Regisztrálás” szövegre

Ezután a számítógép képernyőjén azonnal megjelenik egy üzenet, amely arról tájékoztat, hogy a CasiniaBet-re való regisztráció sikeresen befejeződött. A Casiniabet e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot az első pénzkivételkor, és tájékoztatja Önt a benyújtandó dokumentumokról (például egy érvényes vezetői engedély vagy személyi igazolvány szükséges) vagy címről (például egy közüzemi számlával, amely mutatja a felhasználó nevét és címét, vagy egy hónapnál nem régebbi bankszámlakivonattal). Természetesen csak annyit kell tennie, hogy elküld egy „másolatot” ezekről a dokumentumokról, még egy telefonnal készített kép is elegendő!

Casinia Kaszinó Fizetési Módok

Az CasiniaBet magyar nyelvű webhelyének tesztelésekor természetesen azt is alaposan szemügyre vettük, hogy a magyarországi ügyfeleinek milyen fizetési módokat biztosít az operátor.

Pénzbefizetési módok egyenleg feltöltéshez:

Kártyás opciók: Visa & Mastercard kártyák
Rapid Transfer: online fizetési mód – Európában több, mint 90 bank által támogatott
Pre-paid kártyák: Paysafecard
E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER
Az operátor ugyanazokat a metódusokat biztosítja a pénzkivételekhez, mint a pénzbefizetésekhez (a Rapid Transfer kivételével). Egyenlegfeltöltéskor az egy tranzakcióval befizethető minimális összeg 3000 Ft. Az egy tranzakcióval befizethető maximális összeg a NETELLER (500 000 Ft), és a paysafecard (100 000 Ft) kivételével, a többi pénzbefizetési módnál 1 millió Ft.

A kifizetések esetében a minimális összeg 3000 Ft-ban, a maximális 200 000 Ft-ban van meghatározva, függetlenül a felhasználó által használt metódustól. Az operátor a pénzügyi tranzakciók lebonyolításánál nem számít fel extra költséget. Az átfutási idő viszont eléggé „rapszodikus”, ami különösen igaz a pénzkivételek tekintetében (kártyás opciók igénybevételekor akár 1-3 nap is lehet).

Casinia Élő Kaszinó

Ez a rész több mint 60 különböző kártyajátékot kínál. Sok ilyen játék nagyon ismerős az online szerencsejátékok rajongói számára. Ebben a kategóriában többféle blackjack, videó póker és más, kevésbé népszerű, mégis érdekes kártyajátékok találhatók.
Szerencsére itt sokféle játék létezik: Single Deck Blackjack, Professional Series Blackjack, Redeal Blackjack, European Blackjack és mások. Minden nagy tapasztalattal rendelkező szerencsejátékos tudja, hogy a BlackJack néhány változata hihetetlenül magas RTP-t kínál a szerencsejáték-ipar többi játékához képest. Ehhez csak egy feltétel szükséges: a készség. Noha a régi Huszonegy egyszerű a felületen, rendkívüli összpontosítást és türelmet igényel. A 21 mellett a Casinia tucatnyi élő kaszinó játékkal rendelkezik. És tudod kell, hogy a ház vagy az ellenfél elleni győzelem sokkal jobb, mint az egyjátékos kaszinó játékokban a véletlenszerű kártyák és szimbólumok sorozata. Próbáld ki a Live Poker, Rulettet, Dreamcatcher és más kaszinó játékokat.

Casinia Kaszinó Ügyfélszolgálat

Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess a Casinia kaszinóval, a legmegfelelőbb az élő csevegés, amely 24/7 módban áll a rendelkezésedre. Ha sürgősen kapcsolatba kell lépned az üzemeltetővel, akkor telefonos támogatásként a 8 (800) 775-34-89 (Oroszország), + 356-3550-0420 (Európa) telefonszámot hívhatod. Ezek a vonalak 10:00 és 20:00 között (moszkvai idő szerint) érhetők el, és ingyenesen.

A probléma megoldását a Gyakran feltett kérdések (GYIK) részben is megtalálhatod, amely mindenféle fontosabb feltett kérdésre válaszokat tartalmaz.

Összegzés

A Casinia Casino egy online kaszinó, amely egyedülálló játékélményt nyújt minden tagja számára. A webhely sima és egyszerű, könnyű navigációt és hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. Az egyik legelismertebb szoftver-szolgáltatók, mint a NetEnt, a Microgaming, a Habanero és a Quickspin, a kaszinó kiváló minőségű online játékokat és kaszinó játékokat kínál. A Casinia kaszinót a Curacao kormány engedélyezi és szabályozza.

Hogy miért ajánljuk a Casinia kaszinót összességében? Mert teljesen instant-play formátumot biztosít, számos vezető szoftverszolgáltató játékait kínálják ezüst tálcán, több live dealer kaszinóval is kapcsolatban állnak, mobilon keresztül is tökéletesen felhasználóbarát, élő chat támogatás lehetősége, SSL titkosítással dolgoznak, független ellenőrzésekkel biztosított igazságosság.

CASINIA KASZINÓ

150.000 HUF regisztrációs BÓNUSZ + 200 ingyen pörgetés