Book of Dead Nyerőgépes Játék - Kaszinó Játékok Ingyen

CÍMKÉK:Bővítő szimbólumok, Ingyenes pörgetések, Kockázatos (kettős) játék, Vadonok

Boook of Dead Üdvözlő Bónusz 100% akár 60.000 HUF + 60 ingyen pörgetés

Book of Dead Nyerőgépes Játék – Kaszinó Játékok Ingyen

Book of Dead bemutató

A Book of Dead Play’n Go a legjobb alternatívája a Book of Ra kaszinó játéknak. 1%-kal magasabb kifizetése és enyhén más grafikája van. A játékmenet és az ingyenes pörgetés ugyan az. A cél az, hogy 3 vagy több Könyv Szórás jelet nyerjünk bárhol a kijelzőn. Elvisz egy ősi egyiptomi sírhoz, ahol a legnagyobb nyeremények vannak elrejtve.
A Book of Dead egy újabb nyerőgép, ahol Rich Wild a fő felfedező. Több játékot is készítettek a Play’n Go szoftverfejlesztői, ahol ugyan ez a főszereplő; ilyen pl. az India gyöngyei, Őrület kötete és Az azték bálványok. Ebben a folytatásban a piramisokban keresed a fáraók kincsét egy ősi varázskönyvvel, amit úgy hívnak, hogy a ’Book of Dead’. A legnagyobb kifizetést adó szimbólum Rich Wild, ez 500x szorzót ad az alapjáték során. A bónusz közben 5 Wild jel van, ami 5000x szorzót ad, ha mind az 5 jelet megtalálod a kijelzőn.

Játékmenet és bónusz funkciók

Mint hasonló játékban, a könyv szimbólum itt is a szórás és a vad egyszerre. Ha legalább 3-at nyersz, 10 ingyen pörgetést kapsz. A legjobb ebben a bónusz funkcióban az, hogy a Book of Dead online nyerőgép egy klónozó szimbólum. Az ingyen pörgetések előtt véletlenszerűen kapsz egy különleges, bővülő szimbólumot a bónusz menet közben. A klónozó szimbólum kibővül a nyerőgép egész kijelzőjén. Tehát nagy esély van arra, hogy ugyan azt a szimbólumot fedezed fel minden kijelzőn az ingyen pörgetések során. Az ilyen nyerés pedig szinte olyan érzés, mint a jackpot. Végtelenszer nyerhetsz ingyen pörgetéseket egymás után!a

Játssz a Book of Dead nyerőgéppel a következő kaszinóknál

Kapcsolódó Nyerőgépek

Book of Ra

Novomatic

Online Kaszinó, Ingyenes játékok

Book of Dead

Play’n Go

Ingyenes játékok

Champions of Rome

Yggdrasil