blackjack Oldalak & stratégiák

Az élő kaszinó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy más játékosokkal együtt egy valódi dealer ellen játszanak, ezáltal a játékélmény még izgalmasabb és valósághűbb. Az Élő Blackjack is egy ilyen játék, ami rendkívüli népszerűségre tett szert a játékosok körében. Ugyan a szabályai egyszerűek, mégis megkívánja a játékostól, hogy bizonyos képességekre szert tegyenek. Mik a játék alapszabályai? Hogyan játsszunk blackjacket valódi dealerek ellen az élő kaszinóban?

Legjobb online bLACKJACK kaszinók 2020-ban

Néhány online kaszinó kiváló hírnévnek örvend blackjack kaszinóként. Lehet, hogy különleges blackjack promóciókat vagy versenyeket is kínálnak. A LeoVegas például gyakran magában foglalja a Celebrity Blackjack Party asztalt promócióikban, ahol képes leszel valami extrát nyerni. Ha ez olyas valami, ami érdekelhet, a LeoVegas feltétlenül ajánlott.

Néhány kaszinó, amelyet itt ajánlunk, egyszerűen csak nagy választékban kínál blackjack játékokat és asztalokat, vagy különösen alkalmasak a mobil játékra, vagy a szoftverfejlesztők széles körét kínálja. Egyszerűen olvasd el véleményeinket, hogy megtudd, milyen előnyökkel jár egy-egy kaszinó.

100% akár 100.000 HUF

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 60.000 HUF

60 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

Hogy Kell Blackjackezni: A Játék Alapszabályai

Az online blackjack egy egyszerű kártyajáték, ami a “Huszonegyes” játékból ered. Az egyszerű szabályok ellenére, ha jól akarjuk játszani, szükségünk van a megfelelő képességekre és a játék kiváló ismeretére. A játékos elsődleges feladata az, hogy olyan handet építsen, ahol lapjainak összege 21 vagy ahhoz nagyon közeli. Azonban, ha meghaladja a 21-et, azonnal veszít. Az Élő Blackjacken való játékhoz először is tudnia kell, hogyan számolja ki a lapok értékét:


 

 

 

 

A számozott lapok értéke megegyezik a rajtuk szereplő számmal. Tehát a 2-es két pontot ér, a 7-es hetet, a 10-es pedig tizet.
A figurák, tehát a bubi, dáma és a király, szintén 10 pontot érnek.
Az ász lehet 1 vagy 11 a többi laptól függően.

Minden játék elején a dealer két-két lapot oszt a játékosnak és saját magának is. Míg a játékos mindkét lapja látható, a dealer egyik lapja lefelé van fordítva. A játékosnak számos lehetséges lépés áll rendelkezésére, hogy a lehető legerősebb handet alkossa meg. Amikor a játékos befejezte saját körét, a dealeren a sor, hogy újabb kártyát húzzon vagy megálljon, a online kaszinó szabályzatától függően. Ha az osztó lapjainak értéke kisebb, mint a játékos lapjainak értéke, a játékos nyereménye megegyezik tétjének összegével. Ha az első két lapja egy ász és bármely 10-et érő lap, blackjacke van, ami 3:2 arányban, vagyis másfélszereset fizet.

Milyen Lépésekre Van Lehetőség Az Élő Blackjacken?

Mikor megkapja az első két kártyát, számos lépés közül választhat, amivel a legerősebb handet alkothatja meg. Tehát a blackjack nem csak szerencsejáték, hanem tapasztalatot, képességeket és a játékszabályok ismeretét is megköveteli. Íme az összes lehetsége lépés a blackjacken:

Hit (lapkérés) – Ha első két lapjának összege 16 vagy kevesebb, célszerű még egy lapot kérni.
 Stand (megállás) – Ha elégedett lapjai összegével, megállhat, tehát nem kell több kártyát húznia.
  Double Down (duplázás) – Az első két lapra duplázhat, ami azt jelenti, hogy megduplázza tétjét, de már csak egy lapot kaphat. Duplázni akkor érdemes, ha első két lapjának összege 9, 10 vagy 11.
Split (lapok szétválasztása) – Lapjait szétválaszthatja, ha azok értéke egyforma. Ekkor eredeti tétjével megegyező új tétet kell tennie és két handen játszik.
  Insurance (biztosítás) – Ha a dealer látható lapja egy ász, köthet biztosítást tétje feléért. Ha a dealer végül blackjacket csinál, tétjét elveszíti, de a biztosítás 2:1-hez fizet, viszont ha a dealer handje nem blackjack, a biztosítást veszíti el. Ugyanakkor a második esetben még mindig van esélye megnyerni a handet.
  Surrender (feladás) – Ha lapjainak értéke kedvezőtlen és majdnem biztos, hogy veszít, ha még egy lapot húz, választhatja azt, hogy feladja a handet. Ekkor csak tétjének felét veszíti el, azonban ez az opció csak kevés blackjack változatban elérhető.

Milyen Lehetőségei Vannak Egy Élő Blackjack Dealernek?

A dealer mindig jobb helyzetben van, mint a játékosok, hiszen ő cselekszik utolsóként. Ugyan úgy tűnhet, hogy a dealer feladata annyiból áll, hogy csak kártyát húz, azonban ez nem teljesen igaz, hiszen különféle kaszinós szabályokat is be kell tartania:

1. Ha a dealer látható kártyája egy ász, meg kell kérdeznie a játékosokat, hogy akarnak-e biztosítást kötni arra az esetre, ha blackjacket csinálna. Ritkán esik meg, hogy a játékos és a dealer handje is blackjack legyen. Ha mégis ez a helyzet, a játékos nem veszíti el a tétjét, a hand kimenetele push.
2. Ha a dealer lapjainak értéke 16 vagy kevesebb, lapot kell húznia.
3. Ha a dealer lapjainak értéke 17 vagy annál magasabb, meg kell állnia.

Ennélfogva, a kaszinó szabályai, amiknek a dealer engedelmeskedik, nem teszik lehetővé, hogy a ház előnye túl nagy legyen, ellentétben azzal, amit egyesek gondolnak. A blackjacken a ház előnye kicsivel 1% fölött van, ami tovább csökkenthető az optimális stratégia használatával.

Ennélfogva, a kaszinó szabályai, amiknek a dealer engedelmeskedik, nem teszik lehetővé, hogy a ház előnye túl nagy legyen, ellentétben azzal, amit egyesek gondolnak. A blackjacken a ház előnye kicsivel 1% fölött van, ami tovább csökkenthető az optimális stratégia használatával.

Mivel Jár Az Élő Blackjack?

Az élő kaszinó részlegen olyan játékosok játszanak, akik magabiztosak és elegendő tudással rendelkeznek ahhoz, hogy élőben játsszanak. Ne feledje, hogy az Élő Blackjack stresszes lehet, ezért előfordulhat, hogy döntései nem mindig megfelelőek. Az Élő Kaszinó számos asztalt bocsát rendelkezésére eltérő tét limitekkel és játékszabályokkal. Íme néhány szabály, ami az Élő Blackjackre vonatkozik:

A játék egy interaktív asztalnál folyik, ahol nagy méretű kártyák garantálják a tökéletes láthatóságot. Egyszerre több játékos is játszhat egy asztalnál.
 Ahhoz, hogy a játék megkezdődjön, minden játékosnak tétet kell tennie. Ehhez különböző értékű virtuális zsetonok állnak a játékosok rendelkezésére.
 Az Élő Blackjacken több pakli kártyát is használnak. A már felhasznált kártyákat félreteszik és amikor már nincs több kártya, újrakeverik a paklikat. Néhány asztalnál további szabályok is vannak, például kiegészítő téteket is tehetnek a játékosok az első két kártyájukra vonatkozóan. Ezáltal extra profitot is zsebre tehetnek.

Mielőtt játszani kezdene, nem árt, ha megismeri az adott élő blackjack asztal szabályait, hiszen előfordulhatnak apró különbségek. A legtöbb asztalnál a játékos kiegészítő téteket is tehet egy-egy leosztás kezdetekor, hogy extra nyereményhez juthasson.

Unibet blackjack élőben
A blackjack egyértelműen a kaszinó játékok netovábbja, a legikonikusabb mind közül. Az élő blackjack során az osztótól kap lapot a játékos, azzal a céllal, hogy magasabb lapokat gyűjtsön, mint az osztó, anélkül, hogy a nála lévő lapok összege meghaladná a 21-et. A játékosoknak megvan a lehetősége, hogy döntetlen során kiszálljanak, vagy tovább játszanak és megpróbálják legyőzni az osztót. Az élő blackjack egy klasszikus játék, ami remek választás online is, valósághű játékmenete, illetve más játékosok, valamint az osztó cselekedeteinek és érzelmeinek megfigyelhetősége miatt. Az események valós időben történnek ezért a blackjack online gyakorlatilag ugyanazt az élményt nyújtja, mint a hagyományos verzió.

BÓNUSZ: 60.000 HUF + 60 ingyenes pörgetés

Élő kaszinók Játékok
Blackjack Stratégia

Igen, vannak olyan stratégiák, amelyek segítségével blackjacket játszhatsz. Nézd meg az esélytáblázatot, hogy jobban megértsd, mit kell tenned, ha egy bizonyos kézzel játszol, szemben egy másik kézzel, vagy találd ki az osztó kezében lévő kártyákat. Bonyolultnak és zavarosnak tűnik, de az online kaszinóban való játék ténylegesen lehetővé teszi számodra az időt arra, hogy kitaláld.

Néhány függetlenül alkalmazható alapstratégia:

Figyelj a kártyákra és az asztalok számára – ez nem jelenti a kártyák számolását.De ha tudod, hogy hány pakli van az osztó készülékben, meg tudod becsülni az ászok és tízesek számát. Ha tudsz egy vagy két dolgot a valószínűségről, kicsit javíthatsz az esélyeiden.
Ne tegyél le biztosítékot – különösen akkor, ha az osztó kártyája ász.
Kezedet kemény összegként kezeld, ha nem tudod megosztani.
Ismerd meg az esélytáblázatot először az online játékban.
A ház szélén általában kicsi a blackjack, de csak akkor, ha tudod, hogyan kell játszani a játékot. Még mindig nincs garancia arra, hogy nyersz, és mindig tiszta fejjel kell gondolkodnod, ha fenn akarsz maradni. Hallgass a szívedre vagy a szerencsédben, hogy elképzelésed ma éjszaka az oldaladra álljon.

A rafinált játékosok hajlamosak olyan fogadási mintákat is alkalmazni, amelyek arra szolgálnak, hogy a végén pluszba kerüljenek, még akkor is, ha véletlenül néhány kezet elveszítenek.

Fogadási minták:

Általában két megközelítést javasolnak vagy alkalmaznak. Az egyik a gondos és tudatos játékosok számára az optimális költségvetés szempontjából. A másik pedig azok számára, akik szívesen kockáztatnak egy kicsit.

Légy óvatos – ha megnyered a kezet, adj hozzá egy csipetnyit a tétedhez.Ha elvesztesz egy kezet, ne adj hozzá, de ne is távolíts el semmit. Ha újra nyersz, adj hozzá megint egy keveset. Soha ne adj egyszerre több tétet. Mindig biztosítsd a költségvetéshez való ragaszkodást. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy veszíts, akkor jobb, ha nem is játszol.
Kockáztatás – Hallottál már a Martingale rendszerről?Ez lényegében ez. Minden alkalommal, amikor veszítesz, megduplázod a tétedet. Igen, minden alkalommal. Ez azt jelenti, hogy elég sok pénzt veszítesz, mielőtt nyerhetnél. De ha egyszer nyersz, egyszerre mindent visszanyersz.
Mi is csak ajánlani tudjuk a gondos megközelítést. És csak akkor érdemes játszani, ha jól érezzük magunkat a blackjack játékban. Az biztos, hogy amíg még mindig csak tanulod a játékot, és megtalálod az utadat, egyszerűen nem szabad megváltoztatnod a tétedet. A kockázatos megközelítés csak azok számára szól, akiknek a bankrollja fenn tudja tartani azt.

blackjack GYIK

Mennyi a kifizetés a blackjacken?

A kifizetés 1:1-ben történik, kivéve ha blackjackje van, annak a kifizetése 3:2, vagyis másfélszeres. A biztosítás 2:1 arányban fizet.

Milyen bónuszokat kínál a blackjack?

Számos blackjack variáció kínál kiegészítő téteket, például fogadhat arra, hogy első két lapja egy párt alkot. A kiegészítő tétek maximum kifizetése 100:1.

Mi történik “push” esetén?

Ha a játékos és a dealer lapjainak összege megegyezik, senki nem nyer és nem is veszít. A játékos visszakapja a tétjét.

Hogyan lehet felkészülni az élő szerencsejátékra?

Ha még nincs tapasztalata az Élő Blackjackben, azt ajánljuk, hogy a kaszinóban próbáljon ki egy blackjack demo változatot, ahol számítógépes algoritmus ellen játszhat. Az elején olyan asztalt válasszon, ahol kis téteke