Baccarat Oldalak & Stratégiák

Az Élő Baccarat az egyik legegyszerűbb játék, amit online kaszinók kínálnak. A játék célja az, hogy egy adott hand olyan közel legyen a 9-hez, amennyire ez lehetséges. Három különféle kimenetelre fogadhat: a játékos vagy a bank nyer-e vagy az eredmény egyenlő lesz-e. Minden kör elég gyorsan lezajlik és a side bet-ek itt is elérhetők.

A legjobb Baccarat online kaszinók

Nem feltétlenül találsz olyan online kaszinót, amely a Baccaratra specializálódott. Így kevésbé jó kifejezés a legjobb Baccarat kaszinó megtalálása, de a legjobb online kaszinók kínálnak egy tisztességes választékot a Baccarat játékokból is, beleértve az élő játékokat és a mobil lehetőségeket. Az alábbiakban csak ilyen online kaszinókat sorolunk fel. Mindegyiknél biztonságos lehetőségeket találsz, és mindegyik rendelkezik Baccarat játékkal is.

100% akár 60.000 HUF

60 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 100.000 HUF

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

100% akár 150.000 HUF

200 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz *T&C’s apply

Melyiket kedveled inkább, Baccaratot játszani online kaszinókban vagy valódi kaszinókban? Valójában most leginkább az online kaszinókat ajánljuk. Hadd mondjam el, miért.

A Baccarat asztalok sok helyen magas tétes asztalok. Ez azt jelenti, hogy nem is találsz olyan asztalt, amely megfelel a költségvetésnek egy normális kaszinóban. Semmi nagy izgalom vagy akció nincs egy Baccarat asztalon. Még csak nem is tudsz döntést hozni arról, hogy szeretnél-e másik kártyát, mert a szabályok meglehetősen kőbe vannak vésve. Egy online kaszinóban talán csak egy Baccarat játékot választhatsz, válaszd ki a tétedet és hagyd, hogy a kezed játsszon. A különbség nem olyan nagy, és kényelmes környezetben megtanulhatod a játékszabályokat. Továbbá biztos, hogy megtalálod magadnak a megfelelő asztali limitet. Vagy játszhatsz ingyen a demo módban és először megtanulhatod a játékot.

És nagyon népszerű a nagy tétesek körében

Különböző verziók
Előfordulhat, hogy a Baccarat különböző formáival találkozol. Az online kaszinóknál a Punto Banco az, amivel a leggyakrabban, de más kaszinókban más verziók is rendelkezésre állnak.

Big Table Baccarat – Azért nevezik így, mert nagy asztalon zajlik a játék, ahol három osztó és maximum 15 játékos ül. Ez a szabványos Baccarat, amit a rendes kaszinókban játszhatsz. Érdekes módon a bankosok és a játékosok egymás kártyáiból húznak ebben a verzióban.

Punto Banco – Ez a verzió majdnem mindenhol megtalálható. Itt hat-nyolc kártyapakli van a kalapban, és a játékosok soha nem érintik a kártyákat.

Baccarat Banque – Kedvelt a nagy tétesek körében, különösen az európai kaszinókban, ahol az asztali limitek nagyon magasak is lehetnek. Ebben a verzióban az egyik játékos a bankos a játék időtartama alatt.

Chemin de Fer – Ez egy régi változat, amivel ma már csak ritkán futhatunk össze. Itt hat kártyacsomagot használnak, és az egyik játékos osztja a kártyákat, lefelé. A bankosok csak a kártyákat keverik össze.

Hogyan kell játszani

Bár 12 és 14 játékos közötti lehet azok száma, akik egy Baccarat asztal köré ülnek, csak egy játékos kéz és egy osztó kéz között játszódik le a játék. Az asztal körül ülő játékosok fogadnak, hogy a bank (vagyis osztó) keze lesz a nyerő vagy, hogy a játékos keze fog nyerni, vagy hogy döntetlen, azaz ugyanolyan értékű a kettő.

Az osztó egy kártyát ad a játékosnak, majd egyet magának, foglalkozik egy másik játékossal, majd az utolsót megint magának. Minden kártya eredetileg lefelé néz, majd az osztó átfordítja őket, és megszületik egy első értékelés a kártyák értékeiről.

 

Kártya értékek

A kártya értékei teljesen mások a Baccaraton, mint a póker vagy a blackjack esetében. Másképpen is vannak feltüntetve.

2-9 – számérték
10 és alakos kártyák – nullát érnek
Ász – 1 pontot ér
Az egyes kéz végső értékeinek meghatározásához minden számérték hozzáadódik. Ezután a bal oldali számjegyet elveszik, és csak a megfelelő számjegy marad, mint a tényleges eredmény.

Például:

2 + 9 = 11 – 1 pontot hagy maga után
3 + király (0) + ász (1) + 5 = 9 – így a végeredmény itt 9
6 + ász + 8 = 15 – az eredmény 5
„Természetes” – A „természetes” csak akkor történhet meg, ha akár a bank, akár a játékos 8 vagy 9-et kap az első két kártyájukkal. Ha ez megtörténik, akkor a kéz meg van kötve és a nyereményeket a fogadások szerint fizetik ki. Ha azonban a “természetes” nem fordul elő, akkor több kártyát fognak rakni. Ezt a következő részben ismertetjük.

Esélyek és kifizetések

Van, aki azt feltételezné, hogy a bankár és a játékos esélyei pontosan ugyanazok, de ez nem így van. A játékos ház széle valamivel rosszabb, mint a bankároké, ami aligha meglepő. A számok alatt megadhatja a ház szélét, bár láthatjuk őket kissé máshol.

Bankár – 1,06% ház szél
Játékos – 1,24% ház szél
Döntetlen – 14,36% ház szél
A nyeremények kifizetései a bankárok és a kereskedők számára 1:1, míg a döntetleneké 8:1 (bár néha 9:1), így ez a leginkább jövedelmező tét.

Játssz élőben a legjobb kaszinó játékokkal az Unibeten!

Semmi nem adja vissza úgy a kaszinó online hangulatát, mint az élő rulett játék vagy az Unibet blackjack asztalainál tapasztalható izgalom. A rulett és a blackjack online játékokból több változat is létezik. Emellett az Unibet rengeteg más élő kaszinó játékra is lehetőséget kínál. A Baccarat és a Monopoly Live kipróbálása után pörgesd meg a Money Wheelt, vagy csatlakozz hozzánk és lépj ki a pályára, a Live Football Studio jóvoltából. A remek játékok, a profi osztók és az Élő Kaszinó légköre bárhova elkísér, köszönhetően az Unibet mobilalkalmazásának, ami lehetővé teszi, hogy a nap bármely pillanatában próbára tedd a szerencséd.

BÓNUSZ: 60.000 HUF + 60 ingyenes pörgetés

Élő kaszinók Játékok
Baccarat Stratégiák

Ez megint csak egy nagyon tárgyalt téma. Használd a google-t és könnyedén rátalálhatsz a “Baccarat rendszerekre”, és elolvashatsz több ezer oldalnyi ígéretet, hogy van egy tökéletes rendszer a Baccarat játékához, és hogy hogyan nyerj az idő nagy részében.

A legtöbb ilyen weboldal csalás, és egyáltalán ne szentelj nekik figyelmet. Amikor pénzt kérnek tőled, hogy kifizess egy teljesen biztos stratégiát, mindenképpen maradj távol tőle.

Mivel a fogadási esélyek a játékos kezére és a bankár kezére történő fogadások nagyon közel állnak egymáshoz, mindenképp bejöhet egyik vagy a másik. A fogadók esélye a bankárokra jobb lehet, de ez nem olyan fogadást jelent, amelyet feltétlenül értékelni kell. És akkor ott van a döntetlen. A ház széle itt a legmagasabb, és a kifizetések is. Ha abban a reményben játszol, hogy több pénzzel távozol, mint amennyivel csatlakoztál, érdemes fogadni döntetlenre. Természetesen nagyobb a kockázata persze annak, hogy veszítünk.

Ismét javasoljuk, hogy tanuld a játékot, kövess figyelemmel néhány kört, majd egyszerűen próbáld ki a szerencsédet. Semelyik szerencsejáték nem különbözik abban, hogy szerencse játékok, és szórakoztató módon kell játszani őket, nem pedig nyereségért.