AmunRa Kaszinó értékelés

100% AKÁR 300.000 HUF

  • Igényes, mobilbarát weboldal
  • Kedvező bónusz ajánlatok a rendszeres játékosoknak is
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat
  • Email-en és élő csevegésben is elérhető ügyfélszolgálat

AmunRa Kaszinó Bemutató

“Egyiptomi tematikájú kaszinó” – őszintén szólva eleinte nagy kétségekkel álltunk az AmunRa kaszinó játékkínálta előtt. Az online kaszinók világában ugyanis kevés elcsépeltebb klisé van, mint a fáraók, sírrablók, Indiana Jones-ok világa. Az AmunRa viszont nem a sokadik “egyiptomos” kaszinó. Itt valóban mindent megterveztek és mindent úgy alakítottak, hogy a lehető legjobb élményt kínálja.

Remek bónuszokkal, 30 perces, rövid bajnokságokkal, elképesztő játékválasztékkal és nagyon igényes és újszerű ötletekkel várják a játékosokat. Az oldal gond nélkül működik akár mobilon is. Nem csak maga az oldal van hibátlanul összerakva programozói szempontból, de a játékkínálat is nagyon igényes. A legnagyobb fejlesztők nevei sorakoznak a listán.

AmunRa Kaszinó Szoftver & Játékok

Ha már játékok és fejlesztők: az AmunRa kaszinó felhozataláról tényleg csak ódákat lehet zengeni. Természetesen nem maradhatnak ki a nagy klasszikusok, például a NetEnt Staburst-ja, vagy Gonzo’s Quest-je sem. De ezeken kívül is rengeteg érdekes nyerőgép szerepel a listán.

A Magyarországon kissé kevésbé ismert Northernlights például az Electric Wilds nevű nyerőgépjátékkal van jelen az AmunRa világában. Ez a játék nem csak egy sima 3×3-as táblán játszható félkarú rabló, de egyfajta malom-játék is egyben. A Nolimit City Owls nevű baglyos játéka egy szemet gyönyörködtető is izgalmas nyerőgép, aki elszakadna a fáraós tematikától, annak ezt ajánljuk.

Persze nem csak nyerőgépjátékokból impozáns a felhozatal. Az élő kaszinóban a póker, a rulett és a baccarat különféle verziói is játszhatók, a gyors partiktól a hosszú, valódi kaszinós környezetet szimuláló játékmenetekig. Emellett ki lehet próbálni a lottót, különböz jackpot sorsolásokat és természetesen az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rulett gépeket is.

Promóciók az AmunRa Kaszinóban

Az AmunRa kaszinó egészen kedvező bónuszokat kínál, nem csak az új, de a már regisztrált játékosoknak is. Az AmunRa bónuszait úgy állították össze, hogy valóban izgalmassá tegyék a játékot: mindig találsz társat, ha leülnél az egyik virtuális pókerasztalhoz és mindig van egy kis segítség, ha egy kicsit nehezebben tudod rászánni magad a számlád felöltésére

Üdvözlő bónusz akár 300.000 HUF
Az AmunRa kapásból nem is egy bónuszt, hanem egyből négyet ad az üdvözlő csomagban. 100-75-50-50% arányban ad visszatérítést a kaszinó az első négy befizetés után. Természetesen ezekre a feltöltésekre is vonatkoznak bizonyos megforgatási követelmények.

Ezeket érdemes ellenőrizni a felhasználási feltételek között – viszont egyáltalán nem teljesíthetetlenek a feltételek. Érdemes belevágni, hiszen akár több, mint 100.000 forint is ütheti a markunkat, ha jó taktikával használjuk ki az akciót.

Heti promóció
A kaszinó kétféle heti promóciót is kínál a leghűségesebb játékosoknak. 30% befizetési bónusszal és 30 ingyenes pörgetéssel indíthatjuk a hetet az első befizetés után, vagy választhatunk akár 10%-os készpénzvisszafizetést is.

Egyéb ajánlatok
Ha ez még nem lenne elég, az AmunRa kaszinó folyamatosan azon dolgozik, hogy izgalmasabbá tegye a játékot. Előkészületben vannak a napi bajonkságok, és működik egy meglepetéseket ajándékozó VIP bónusz rendszer is, amelyhez semmi más nem kell, mint hogy rendszeres feltöltéssel és aktív játékkal pontokat gyűjtsünk. Természetesen a születésnapi bónusz is elmaradhatatlan – ehhez viszont fel kell vennünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Fizetési módok az AmunRa kaszinóban

Egy kaszinó használhatóságát nagy mértékben befolyásolja, hogy mennyire egyszerű ki- és befizetést indítani. Szerencsére az AmunRa mindent megtesz, hogy a legnépszerűbb fizetési módokat biztosítani tudja.
AmunRa kaszinó befizetések
A klasszikus Visa, MasterCard és a banki átutalás mesterhármas mellett számos más befizetési mód közül is lehet választani. Ilyen például a Neteller nevű fizetési rendszer és az e-pénztárcák, mint például az EcoPayz, vagy a Skrill is. A minimum befizetés minden esetben 20 eurótól indul, és általában maximum 4-10 ezer eurót helyezhetünk el egyszerre a számlán. Egyik fizetési módhoz sem tartozik plusz költség.

AmunRa kaszinó kifizetések
Szerencsére az AmunRa a kifizetések felhasználóbarátok: minden kifizetés elindítása ingyenes. Ha bankkártyára vagy számlára kérjük a kifizetést, akkor kell némi átfutási idővel számolni, de a többi esetben minden azonnal könyvelődik. A kényelem záloga, hogy szinte minden befizetési módot lehet kifizetéshez is választani (kivéve a pre-paid rendszereket), így aztán gyorsan és biztonságosan lezajlanak a tranzakciók.

AmunRa Élő Kaszinó

Az AmunRa az élő kaszinó szolgáltatásban is piacvezetőnek számít. Számos élő osztós játákok találhatóak az oldalon. A kártyajátékosokat többféle BlackJack és Baccarat verzió is várja. Ezek között vannak klasszikus játékok, de megtalálhatóak a gyorsított verziók is. Vannak kifejezetten Low Roller, vagyis alacsony tétekben játszható játékosoknak fenntartott asztalok, de VIP, sőt kifejezetten magas tétes szobák is, így mindenki a neki megfelelő környezetben játszhat.

Rulettből az amerikai, a kontinentális és francia verzió is játszható. Itt is van gyors játékra lehetőség, sőt, több nyelven, az angol mellett franciául és törökül is követhető az asztal melletti tevékenység. Van élő lottó, super 6 és több más érdekesség is – s mivel a pénzvisszafizetési bónusz ezekre a játékokra is kiterjed, mindegyik kipróbálható minimális kockázat mellett is.

Ügyfélszolgálat az AmunRa kaszinóban

Egy kaszinó megbízhatóságát alapvetően meghatározza az ügyfélszolgálat működése. Az AmunRa esetében erre nem lehet panasz. Az ügyfélszolgálat élő csevegésben és a support@amunra.com e-mail címen is elérhető. Ezeket az elérhetőségek jól láthatóak az oldalon.

Az élő csevegés valóban élő: nem chatbot vagy automata válaszol a kérdéseinkre, hanem valódi személy. Bárkivel beszéltünk, kompetens, gyors, udvarias választ kaptunk. Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész, de szerencsére nem kell minden apróságot a chat ablakba gépelni, vagy e-mailben továbbítani. A kaszinó GYIK szekciójában rengeteg kérdésre választ találunk anélkül, hogy sok időt kellene a kommunikációra fordítanunk.

AmunRa Kaszinó Összegzés

Az AmunRa kaszinó egy vidám megjelenésű, ízlésesen összeállított online kaszinó, igazán igényes játékkínálattal. A nyerőgépek választéka nagyon széles: nem csak a nagy nevek, mint a Netent vagy az Amatic kerültek a listára, számos kisebb, itthon még kevésbé ismert fejlesztő cég termékei közül is lehet válogatni. Az élő kaszinó kínálata sem szegényes – bárki, aki játszani szeretne, egyszerűen és gyorsan asztalhoz tud ülni az AmunRa online felületén.

A fizetési módok nagyon praktikusak és az ügyfélszolgálat munkájában sem találunk kivetnivalót. Az oldal magyarítása remekül sikerült, a GYIK szekció és a szabályok minden téren megfelelően eligazítanak. A ki- és befizetés is gyorsan működik – ez mindenki számára nagy könnyebbséget jelenthet.

Fájó hiány, hogy BitCoinnal és más kriptovalutákkal egyelőre még nem lehet fizetni és sajnos egyelőre letölthető app sem tartozik a kaszinóhoz. Szerencsére azonban az oldal mobil kompatibilis, a fejlődés és az üzemeltető igényessége pedig érezhető. Az AmunRa kaszinónak tényleg helye van a legjobbak között.

300.000 HUF regisztrációs BÓNUSZ