7signs Kaszinó Bónusz & Ismertető

100% AKÁR 150.000 HUF +
100 ingyen pörgetés

  • Különleges megjelenést és közösségi élményt biztosító weboldal
  • Változatos bónusz lehetőségek, akár 220.000 Ft bónusz új játékosoknak
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat
  • Emailen, telefonon és élő csevegésben is folyamatosan elérhető ügyfélszolgálat

Bemutatkozik a 7Signs kaszinó

A 7Signs kaszinóról nehéz érzelmek nélkül beszélni. A látványvilág annyira eltér a megszokottól, hogy az ember hirtelen azt sem tudja, jó helyen jár-e, vagy egy gyerekeknek készült oldalra kattintott. Semmi gond, ez nem jelenti, hogy ezt a játéktermet nem lehetne, vagy nem is kell komolyan venni. A “charm” karkötők szerencsehozó szimbólumaival (innen a név 7Signs, vagyis hét jel) dolgozó oldal akkora játékkínálatot mutat fel, hogy simán úgy érzhetjük, egy darabig nincsen kedvünk továbbkattintani.

Hogy ez még inkább így legyen, a kaszinóban akár 220.000 Ft-nyi bónuszt is le lehet vadászni. Mivel a kaszinóban hét szerencsehozó jel adja a fő tematikát, a bónuszok esetén is hét lehetőségből választhatunk. Ez hatalmas szabadságot ad, mert akár a kezdő csomagot, akár a heti ajánlatokat a saját igényei szerint alakíthatja az ember.

Az oldal üzemeltetője a Rabidi N. V.. A cég játékszervezési engedélyét Curacaoban adták ki, a pénzügyi szolgáltatásokat pedig a ciprusi székhelyű Tilaros Limited biztosítja. A cég a felelősségteljes szerencsejátékra is gondol, több anonim, játékosokat segítő szervezettel is kapcsolatot tart. Minden szabály magyarul elérhető a felületen – ráadásul nem kell keresgélni, még a különböző bónuszok felhasználási feltételei sem az “apróbetűs részben” rejtőznek. Néhány kattintással bárki megtalálhatja őket.

A 7Signs kaszinó játék- és szoftverkínálata

Starburst, Gonzo’s Quest, Book of Dead, Wolf Gold… Ismerősen csengenek ezek a nevek? Nos, a BF Games, NetEnt és BetSoft klasszikus nyerőgépjátékai szinte mind megtalálható a kínálatban. Szerencsére azonban a 7Signs nem elégedett meg ennyivel. Rengeteg kevésbé ismert játékot is beválogatott a kínálatba.

Klasszikus félkarú rabló típus nyerőgépjátékból például 1240 található az oldalon. Szerepel köztük például a NetEnt 3×3-as, focis tematikájú slotja, a Super Striker, de a Pragmatic Play cuki, kutyás motívumokkal dolgozó 5×3-as The Dog House-ja is. Ha pedig a nagyok már nem tudnak újat mutatni, jöhetnek az itthon még nem annyira ismert, mégis kiváló gyártók remekei.
A Booming Games például a Colossal Vikings-szel egészen Izlandig repít. Aki tartott volna attól, hogy a játékos hangulatú 2Signs csak szórakoztató gyerek szoftvereket válogat be a kínálatba, az ezen a ponton megváltoztathatja a véleményét. A Red Tiger 5 Families játéka maffia hagyományokat eleveníti fel. Ez is kiváló szórakozás magas szorzókkal megspékelve.

Promóciók a 7Signs kaszinóban

A 7Signs egy egészen egyedi modellt dolgozott ki a játékosoknak nyújtott jutattások terén. Az oldal 7 kis szimbólumához szinte mindig hét, különböző bónuszlehetőség tartozik. Ezek közül lehet egyet választani – ez viszont ritkán érezhető szabadságot nyújt a felhasználónak. Mindenki testre szabhatja a saját bónuszát.

Üdvözlő bónusz
A 7Signs viszonylag bőkezű, ha üdvözlő bónuszról van szó. Aki csak kisebb összegeket szeret elhelyezni a számlán, az választhat 200%-os feltöltési bónuszt, ezzel 15.000 Ft-val is gazdagabb lehet akár a minimum összeg befizetése esetén is. Más játékosok az 50%-os bónusszal akár 300.000 Ft-ra is szert tehetnek. Bónuszok között szerepelhetnek még ingyen pörgetések vagy élő kaszinó bónuszok is – a hét lehetőség mindenkinek tartogat valamilyen pozítiv meglepetést.

Heti promóció
Vannak hétköznap és hétvégi promóciós ajánlatok is. A heti első feltöltéshez 50 ingyen pörgetés jár. Ha hétvégén fizetünk be a számlára, akkor ehhez még 22 ezer forint maximum bónusz is tartozhat. Az élő kaszinóra is lehet bónuszt kérni, 10% pénzvisszafizetés segít abban, hogy nyugodtabban tudjunk helyet foglalni az asztalnál.

Egyéb ajánlatok
Rendszeresen vannak kisebb promóciók, illetve bizonyos játékgyártókkal közösen hirdetett bajnokságok is. Érdemes lecsapni az alkalmi ajánlatokra, mert ilyenkor a teljesítési követelmények is viszonylag kedvezőek. Ideje színt vinni a hétköznapi játékosi rutinba!

Fizetési módok a 7Signs kaszinóban

A 7Signs viszonylag friss alapítású kaszinó, de máris elég erőteljesen szállt be a versenybe. Az üzemeltető rengeteg fizetési módot kínál, sőt, különböző pénznemben is lehet játszani. Nem csak Euróban, de Orosz Rubelben, Új-zélandi Dollárban, Kanadai Dollárban, Indiai Rúpiában, Norvég Koronában, sőt Magyar Forintban is lehet téteket tenni az asztaloknál és a gépeken.
7Signs kaszinó befizetések
Ma már szinte nem is működhet olyan online kaszinó, ahol ne lehetne kártyával feltölteni a számlát. A 7Signs is elfogad Visa és MaterCard fizetési lehetőséget, valamint banki átutlást és. Skrill és Neteller számláról is lehet tranzakciót indítani és arra is van lehetőség, hogy BitCoin vagy LiteCoin nevű kriptovalutával töltsük fel az egyenleget. A befizetés ingyenes és azonnal könyvelődik – bár természetesen némi adminisztrációs idővel számolni kell.

7Signs kaszinó kifizetések
Sajnos a kifizetésekhez tartozik némi tranzakciós díj és limit. Szerencsére az árak nagyon kedvezőek és ha feljebb lépünk a 7Signs kaszinó VIP skáláján, csökkennek is a tranzakciónkénti összegek. Szinte minden befizetési mód használható kifizetési módként is – egyedül a kriptopénzes számlákra nem lehet még kiutalást indítani.

Élő kaszinó

A 7Signs élő kaszinójában rengeteg játék közül választhatunk: összesen 46 asztalnál tehetjük próbára a a szerencsénketért. . Ezek között található speciális, gyors játékhoz kialakított rulett asztal, amerikai és francia rulett játék, illetve több fajta kártyajáték is. A Magyarországon is nagyon népszerű baccarat, illetve a blackjack is többféle verzióban játszható. A táblás játékok közül egyelőre a Monopoly képviselteti magát, de a kínálat folyamatosan bővül és változik.

Ügyfélszolgálat a 7Signs kaszinóban

Az ügyfélszolgálat olyan gyorsan jelentkezik, hogy az embernek szinte nincs is ideje azon bosszankodni, hogy olyan hibába ütközött, amihez nincsen útmutató az egyébként részletes és jól összeállított GYIK szekcióban. Az élő csevegés magyar nyelvű, ráadásul nem automatával, hanem egyből élő személlyel kerülünk összeköttetésbe.

A kaszinó ügyfélszolgálata telefonon keresztül is elérhető, ehhez elég a tel:+35627780669-es telefonszámot tárcsázni. A support@7signs.com-ra e-mail is küldhető, a válasz pedig szinte azonnal megérkezik. A 7Signs azt is feltüntei az oldalán, hogy panasz és függőség esetén hova lehet fordulni.. Minden információ gyorsan és jól látható az oldalon.

7signs Kaszinó Összegzés

A 7Signs egyedülálló oldal a szerencsejátékokat kínáló oldalak között. Az érdekes, vidám, kissé talán gyermeki látványvilág azonban nagyon komoly világot takar. Nem csak a több, mint 1000 gépet felsorakoztató játékkínálat miatt érdemes kipróbálni a kaszinó szolgáltatásait. A hétféle választható bónusz is nagyon kecsegtető ajánlat.

● Az ügyfélszolgálat gyorsan, és az oldal magyar nyelven elérhető. Az Android és iOS appplikációk hiánya fájó pont, de azért valamelyest kárpótol a tény, hogy az oldal mobilon is tökéletesen használható.

100.000 HUF regisztrációs BÓNUSZ + 100 ingyen pörgetés